Jaunumi

20.04.2021 / 14:04

Pievienojies Drošāka interneta vēstnešu komandai

Lai efektīvāk izglītotu un informētu reģionos dzīvojošos bērnus, vecākus un skolotājus par drošību internetā, Latvijas Drošāka interneta centrs kopš 2017.gada īsteno Drošāka interneta vēstnešu programmu, kuras ietvaros jau šobrīd aktīvi darbojas vairāk nekā 30 Drošāka interneta vēstneši visā Latvijā. Aicinām jaunus dalībniekus pievienoties brīvprātīgo vēstnešu komandai, aizpildot pieteikuma anketu līdz š.g. 29.maijam. Īpaši aicinām pieteikties dalībniekus no:

 

  • Kurzemes reģiona - Liepāja, Kuldīga, Talsi;
  • Vidzemes reģiona - Smiltene, Valmiera, Cēsis;
  • Zemgale - Bauska, Dobele.

Š.g. augusta otrajā pusē, tiks organizēts apmācību seminārs vēstnešiem. Vēl tiks lemts, vai seminārs būs klātienē vai tiešsaistē. Seminārs vēstnešiem ir bezmaksas. Priekšroka tiks dota tiem kandidātiem, kuri līdz šim jau organizējuši dažādas aktivitātes bērniem par šo tēmu.

 

Atkarībā no mērķauditorijas vēstneša (lektora) uzdevums ir savu iespēju robežās izglītot sava novada bērnus, vecākus un pedagogus, sniedzot informāciju par riskiem un apdraudējumiem internetā. Drossinternets.lv sniegs atbalstu vēstnešiem gan ar izglītojošiem materiāliem, gan informējot par jaunākajām tendencēm bērniem un jauniešiem lietojot modernās tehnoloģijas.