Jaunumi

08.05.2020 / 11:53

"Izdomā aitām vārdus!" konkursa uzvarētāji

Drossinternets.lv š.g. aprīlī nāca klajā ar jauniem “Aitu dzīve” materiāliem 6 -11 gadus veciem bērniem, aicinot ģimenes izmantot tos un piedalīties konkursā, izdomājot aitām vārdus. Ģimenēm bija jānoskatās izglītojošas animācijas filmiņas un jāiesniedz savas idejas aitu vārdiem.

 

Drossinternets.lv pateicas visām ģimenēm, kuras piedalījās "Izdomā aitām vārdus!" konkursā. Kopā tika saņemtas 406 idejas filmiņu galveno varoņu vārdiem. Drossinternets.lv izvēlējās sešus vārdus, kas aitām piestāvētu vislabāk. Konkursā uzvarēja aitu vārdi: Auncerīte, Zibsnīte, Pārdrošīte, Piparīte, Drosmis un Lecīte. Ar uzvarētājiem sazināsimies individuāli. Konkursa uzvarētāji saņems foto redzamo aitu ar pašu iedoto vārdu. Kā pateicību par dalību konkursā, aitas sacerēja dzejoli un sūta sveicienus:

“Aitu dzīve” stāsta par dzīvi kādā lauku sētā, kurā, tieši tāpat kā pie mums, strauji attīstās tehnoloģijas, kas ne vienmēr rada tikai pozitīvus efektus. Materiālu kopā iekļautas 13 animācijas filmiņas, 13 darba lapas, 11 komiksi, 5 krāsojamās lapas. Skatiet šeit >>>