Jaunumi

10.06.2020 / 11:56

Aicinām aizpildīt Digitālās pilsonības izglītības aptauju

Bērni nepiedzimst ar digitālajām prasmēm, savukārt vecākiem ne vienmēr ir laiks izsekot līdzi bērnu aktivitātēm internetā un palīdzēt viņiem, it īpaši tādēļ, ka arvien jaunas sociālo mediju lietotnes un platformas parādās teju katru dienu. Būt par gudriem un apzinīgiem digitālajiem pilsoņiem, tas ir svarīgi īpaši tagad, kad krīzes laikā bērni pavadījuši vairāk laika tiešsaistē nekā jebkad agrāk.

 

Drossinternets.lv sadarbībā ar Eiropas Padomi aicina jūs, vecākus, vecvecākus, aprūpētājus un visus, kas palīdz bērniem orientēties interneta vidē, aizpildiet Digitālās pilsonības izglītības aptauju >>>

Aptaujas beigās Jūs varēsiet apskatīt rezultātus - vai Jūs interneta vidē esat navigators, pētnieks vai varbūt izstumtais? Aptaujas aizpildīšana aizņems 10 -15 min.


Pateicoties Jūsu dalībai aptaujā, mēs varēsim labāk izprast jūsu vajadzības pēc informācijas un rīkiem, un izstrādāsim piemērotus instrumentus Jums un Jūsu bērniem Digitālās pilsonības izglītības atbalstam. Paldies jau iepriekš par Jūsu ieguldījumu!